Σάββατο 18 Ιουλίου 2009

O...κατασκευασμένος ιός των χοίρων???

Μου το έστειλαν στο mail μου, δεν το έχω τσεκάρει βέβαια, αλλά δεν μου φαίνεται και απίθανο το σενάριο!: Πολύ μας τα έχουν ...πρήξει τα τελευταία χρόνια με πρωτόγνωρους και δολοφονικούς ιούς!! Ας έχουμε λοιπόν το νου μας, μη γινόμαστε πιόνια στη σκακιέρα των συμφερόντων τους!!

Το σκάνδαλο με το tamiflu! Το φάρμακο έγινε για τον Ιό ή ο Ιός για το φάρμακο;

Η ROCHE κάνει τρελές πωλήσεις και από πίσω βρίσκεται ο πρώην αντιπρόεδρος των ΗΠΑ. Το «γεράκι του Πενταγώνου», ο υπουργός Αμυνας των ΗΠΑ, Ντόναλντ Ράμσφελντ! Και γιατί; Διότι είναι μεγαλομέτοχος της εταιρίας βιοτεχνολογίας «Gilead Science», η.... οποία έχει τα δικαιώματα του περιζήτητου φαρμάκου tamiflu - παίρνει από την ελβετική «Roche» το 10% των πωλήσεων - του μόνου που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την καταπολέμηση της νόσου στους ανθρώπους. Το Tamiflu είναι ένα φάρμακο που περιέχει τη δραστική ουσία οσελταμιβίρη. Κάποτε αυτό πήγε να γίνει με την νόσο των πουλερικών όταν και πάλι αναστατώθηκε όλος ο πλανήτης αλλά το tamiflu δεν έκανε καλή δουλειά. Τώρα όμως ο ιός είναι στα μέτρα του φαρμάκου. Το φάρμακο έγινε για τον ιό ή ο ιός για το φάρμακο; αξιζει να δειτε εδώ παλιο άρθρο

«Γιατροί και φαρμακευτική βιομηχανία

Dendias Break

Λίγους μήνες μετά τα μέτρα που ανήγγειλε η κυβέρνηση για τα σωφρονιστικά ιδρύματα (αλήθεια, τι έγινε με αυτά; Οι αποφυλακίσεις πραγματοποιήθηκαν;), ο υπουργός Δικαιοσύνης προχωρά σε νέα, για την αντιμετώπιση της διαφθοράς στις φυλακές. Ενδεικτικά θα σας παρουσιάσουμε τα κυριότερα εξ αυτών:

1. Καταργούνται τα στερεά σαπούνια και θα προωθηθούν στην αγορά μόνο τα υγρά. Έχει παρατηρηθεί πως οι πιο απρόσεχτοι αποφυλακισθέντες, συχνάζουν πλέον στο Γκάζι.

2. Θα νομιμοποιηθούν τα φυλακοδάνεια, με χαμηλότερα επιτόκια και απεριόριστο χρόνο εξόφλησης, αρκεί ο δανειολήπτης να είναι βαρυποινίτης. Έτσι ελπίζεται πως θα “χτυπηθεί” το μονοπώλιο των τοκογλύφων.

3. Καταργούνται τα κινητά σε όλες τις πτέρυγες, εκτός από τις απομονώσεις, στις οποίες δεν υπάρχει...σήμα.

4. Θα οριστεί δακτύλιος σε κάθε φυλακή για την αποσυμφόρηση των προαυλίων χώρων. Οι κρατούμενοι θα υποχρεούνται να φορούν καθημερινά την ταμπελίτσα με τον αριθμό τους.

5. Θα επιτραπεί στους κρατουμένους, να φροντίζουν ένα κατοικίδιο ζώο. Κυρίως σκυλιά, γάτες, καναρίνια και συγκρατούμενους που τους έχει πέσει και μπουκάλι με το υγρό σαπούνι.

6. Θα νομιμοποιηθούν όλα τα αυθαίρετα κελιά και όσοι κρατούμενοι το επιθυμούν, θα μπορούν να τα παραχωρήσουν για αντιπαροχή.

7. Για την καταπάτηση του φαινομένου διακίνησης ναρκωτικών, θα υπάρξουν αυστηρές ποινές όπως το γαργάλημα της πατούσας με πούπουλο ή υποχρεωτική ανάγνωση βιβλίου του Νίκου Μουρατίδη.

8. Για τη μείωση του φαινομένου αποδράσεων με ελικόπτερο, επανέρχονται στο προσκήνιο οι σιδερένιες μπάλες με την αλυσίδα και η τοποθέτηση καθαρτικού στα φαγητά που σερβίρονται τις μέρες με καλό καιρό।

απο τον απίστευτο

http://www.mediasoup.gr/node/916

Παρασκευή 17 Ιουλίου 2009

ΟΟΟΟΟ!!!!ΕΕΕΕΕ!!!!ΕΚΛΟΓΕΣ...σσσσσσ

ΟΟΟΟΟ!!!!ΕΕΕΕΕ!!!!ΕΚΛΟΓΕΣ...σσσσσσ
X

|
Την Κυριακή 19 ιουλίου 2009 και ώρα 6.30 απογευματινή,αν δεν έχετετε κάτι καλύτερο να κάνετε,ελάτε μέχρι το πνευματικό κέντρο Νέας Κίου,να ψηφίσετε τους κατάλληλους υποψηφίους για την ανάδειξη νέων Διοικητικών Συμβουλίων,ΑΡΓΟΝΑΥΤΗ και Α.Ο.Κ. Στο όνομα της ιστορίας και της αξιοπρέπειας των συλλόγων μας,λειτουργείστε με δυνατά ανακλαστικά και με την ελπίδα να ξημερώσει μια καλύτερη μέρα,όχι μόνο για τις ομάδες.
ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ

Πτώχευση προσεχώς για τα περισσότερα ασφαλιστικά ταμεία από τη μία, εξασφάλιση ασφαλιστικής κάλυψης για τους βουλευτές που δεν εργάζονται από την άλλη, ήταν οι δύο ειδήσεις που έπαιξαν σήμερα και η αντιδιαστολή τους προκύπτει σχεδόν αυτόματα. Σύμφωνα με τους εργαζόμενους τα ασφαλιστικά ταμεία χρειάζονται μέχρι τα Χριστούγεννα περίπου 5 δις ευρώ (προφανώς από τον προϋπολογισμό) για να ανταπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους, όταν την ίδια ώρα ο Γιάννης Παπαθανασίου κατέθετε νομοσχέδιο στη Βουλή σύμφωνα με το οποίο παρά την κατάργηση του επαγγελματικού ασυμβίβαστου, τα ασφαλιστικά έξοδα όσων βουλευτών δεν εργάζονται θα εντάσσονται στα έξοδα της Βουλής!

ΠΗΓΗ http://www.newstime.gr http://anemos5.blogspot.com/

Πέμπτη 16 Ιουλίου 2009

ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΟΦΘΑΛΜΑΠΑΤΗ?

ΕΝΑΣ ΣΕΡΒΟΣ ΘΕΛΗΣΕ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΤΟ ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ΟΜΩΣ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΕΝΟΣ ΑΓΓΕΛΟΥ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΑΛΛΑΦΕΥΓΟΝΤΑΣ ΟΙ ΑΓΓΕΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ ΑΠΟ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ ΠΗΓΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ ΚΑΙ ΡΩΤΗΣΕ ΤΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΜΟΛΙΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΧΕ ΠΕΘΑΝΕΙ Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΕΤΟΙΜΟΘΑΝΑΤΟΥ?? Η ΗΤΑΝ ΑΠΛΑ ΜΙΑ ΟΦΘΑΛΜΑΠΑΤΗ?? ΜΙΑ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΗ ΦΩΤΟΣ Η ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΣΑΣ ΠΗΓΗ http://anemos5.blogspot.com/ http://www.espressonews.gr/ ΚΩΣΤΑΣ ΖΑΦΕΙΡΙΟΥ

ΑΓΑΠΗ

Τρυφερό!...

Η γυναίκα του έχει τραυματιστεί και η κατάσταση είναι πολύ άσχημη.

ATT00010.jpg

Της φέρνει φαγητό και την φροντίζει στοργικά

ATT00013.jpg

Της φέρνει κι άλλο φαγητό, όμως σοκάρεται από το θάνατό της και προσπαθεί να την συνεφέρει

ATT00016.jpg

Συνειδητοποιεί ότι είναι νεκρή και κλαίει γοερά

ATT00019.jpg

Στέκεται πλάι της κι εξακολουθεί να κλαίει

ATT00022.jpg

Αποδέχεται πια ότι δεν θα ξαναγυρίσει κοντά του

ATT00025.jpg

Αυτές οι φωτογραφίες των δύο πουλιών τραβήχτηκαν στην Ουκρανία. Ο φωτογράφος τις πούλησε με συμβολικό αντίτιμο σε πασίγνωστη γαλλική εφημερίδα. Και όλα τα φύλλα της συγκεκριμένης εφημερίδας ξεπουλήθηκαν την ημέρα της δημοσίευσης αυτών των εικόνων.

μου το εστειλε με μαιλ

Μίλτος Αθανασιάδης ΑΝΕΜΟΣ

Τετάρτη 15 Ιουλίου 2009

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΣΥΓΝΩΜΗ

ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΜΑΙΛ ΓΙΑ ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΙΜΑΤΟΣ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΠΕΡΣΙ ΠΡΩΤΟΝ ΦΤΑΙΩ ΕΓΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΤΣΕΚΑΡΑ ΑΛΛΑ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΙ ΣΤΈΛΝΕΤΕ ΕΝΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΗΣΥΧΗΣΑ ΟΥΤΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΓΩ ΦΤΑΙΩ ΛΟΓΩ ΚΕΚΤΗΜΕΝΗΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ

Τρίτη 14 Ιουλίου 2009

Kαμαρώστε κράτος ...ισχυρό και νταή στους αδύναμους πρόσφυγες!!

Την ώρα που το κράτος βουλιάζει στη σήψη και στη διαφθορά και η ανικανότητα πλέον έχει καταπνίξει κάθε ελπίδα κοινωνικής προόδου και ευημερίας , οι ιθύνοντες εγκέφαλοι βρήκαν τον τρόπο να λύσουν το πρόβλημα των λαθρομεταναστών στην Ελλάδα!! Καμαρώστε τους!!!! ΚΑΤΩ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΑΙΣΧΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΓΥΡΩ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ BBC Να μου ζήσεις κ. Δένδια με τους κακουργηματικούς νόμους σου!! EΔΩ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟ ΜΑΣ ΑΡΘΡΟ Αυτές είναι ριζικές λύσεις!! Πραγματική Φρίκη φίλε @Αντώνη!! .ΑΝΕΜΟΣ

Δευτέρα 13 Ιουλίου 2009

Ε ΡΕ ΜΑΣΕΣ

ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ? ΠΟΣΟ ΤΗΝ ΚΟΣΤΟΛΟΓΕΊΤΕ?? http://www.cityofathens.gr/ 942.105,58 ευρώ ΜΆΛΙΣΤΑ ΤΟΣΟ ΣΤΟΊΧΙΣΕ Στις αρχές του 2004 ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΜΙΑ ΤΈΛΕΙΑ ΣΕΛΙΔΑ ΔΕΝ ΞΕΠΕΡΝΑΕΙ ΤΑ 10 .000 ΕΥΡΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΙΧΑΜΕ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙΑ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΗΡΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΚΟΝΔΥΛΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΕ ΕΥΡΩΠΗ ΓΙΑ ΝΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΟΥΝ ΔΗΜΟΥΣ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΤΟ BLOG http://thelonapo.blogspot.com/ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΑΙΤΗΣΗ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΣΕΛΙΔΑΑ ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΛΕΓΟΝΤΑΣ Φίλες και φίλοι συνιστολόγοι... εξ Αθηνών και υπολοίπου Ελλάδος ορμώμενοι! Σας ζητώ συγγνώμη που σας ενοχλώ την ώρα της σοβαρότατης απασχόλησης σας, αλλά σας ικετεύω. Ρίξτε μια ματιά στο θέμα μας και αφιερώστε 2-3 γραμμές στα μπλογκς σας. Είναι σχεδόν βέβαιο πως θέλουν να την κάνουν και στην περιοχή σας την αρπαχτή που κάτω από τη μύτη ετοιμάζεται να πάει (με Εδώ μιλάμε για εκατομμύρια ζεστό χρήμα των Ευρωπαίων-Ελλήνων φορολογουμένωνσυγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα μέχρι τον Μάρτιο του 2010, δηλαδή μέχρι να τους πάρει και να τους σηκώσει) στις τσέπες ημετέρων. ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ http://thelonapo.blogspot.com/

πηγη

http://anemos5.blogspot.com/