Σάββατο 6 Ιουνίου 2009

ΚΑΥΣΩΝΑΣ

Καύσωνας αύριο και μεθαύριο στο Άργος το θερμόμετρο θα αγγίξει τους τριάντα οκτώ βαθμούς Κελσίου οπότε ψηφίζουμε και μετά πάμε παραλία Την Κυριακή στις 7πμ., ανοίγουν οι κάλπες και παραμένουν ανοικτές ως τις 7μμ. Στις 7 Ιουνίου, με την συμμετοχή σου παίρνεις την κατάσταση στα χέρια σου. Δεν αφήνεις άλλους να αποφασίσουν για εσένα! Σε 36 ώρες. Αυτές οι ώρες είναι κρίσιμες. Μπορείς να κάνεις την διαφορά. Όλοι μαζί, μπορούμεπατα κάτω και μάθε που ψηφίζεις Βοήθησε και άλλους πολίτες που δεν έχουν πρόσβαση στο Internet να βρουν πού ψηφίζουν! Τηλεφώνησε στους συναδέλφους, τους συγγενείς και τους φίλους σου και ρώτησέ τους αν σκοπεύουν να ψηφίσουν. Εξήγησέ τους ότι η αποχή είναι ψήφος ανοχής στην σημερινή κατάσταση.

Παρασκευή 5 Ιουνίου 2009

Eικόνες Ναυπλίου.

Eικόνες Ναυπλίου।

απο

κοκινη κλωστη δεμενη

Την μηχανούλα πάντα μαζί μου γιατί ποτέ δεν ξέρω πότε θα την χρειαστώ.

Πηγαίνοντας στην Νομαρχία DSCN2844 τα χελιδονάκια να ταϊζουν τα μικρά τους.

Πηγαίνοντας για καφέ στην “παραλία” απέναντι απ το Μπούρτζι. DSCN2854 DSCN2856 DSCN2850DSCN2853

Και το ΜπούρτζιDSCN2076 DSCN2479 DSCN2468 DSCN2079

Τετάρτη 3 Ιουνίου 2009

Αλ. Τσίπρας στο Ναύπλιο "Δεν είναι μόδα η αποχή"

Ο πρόεδρος τους Συνασπισμού Αλέξης Τσίπρας, μιλώντας σε συγκέντρωση οπαδών του κόμματος του στην πλατεία Συντάγματος στο Ναύπλιο κάλεσε τους πολίτες να ψηφίσουν την επόμενη Κυριακή, ενώ παράλληλα εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι οι νέοι θα πάνε να ψηφίσουν και θα διαψεύσουν πολλούς.

"Δεν υπάρχει χαλαρή ψήφος γιατί δεν υπάρχει χαλαρή κοινωνία. Οι νέοι βρίσκονται στην επισφάλεια, την πίεση της κρίσης γι αυτό όσοι θέλουν να μας πείσουν να μην πάμε να ψηφίσουμε και να γυρίσουμε την πλάτη στην κάλπη θα διαψευστούν" είπε. Ο κ. Τσίπρας σημείωσε ότι οι πολίτες δεν είναι δεδομένοι και στο τσεπάκι κανενός. Υπάρχουν πολίτες, ανέφερε, με κρίση που δεν κατευθύνονται από δημοσκοπήσεις και τυχαίους τίτλους εφημερίδων, αλλά έχουν άποψη και απηύθυνε ευρύ κάλεσμα να ψηφίσουν και να βουλιάξουν οι πολίτες τα κόμματα εξουσίας "για να μη ζούμε στην ανασφάλεια", όπως είπε. Οι ευρωεκλογές, υπογράμμισε ο πρόεδρος του ΣΥΝ, θα καθορίσουν τις εξελίξεις στη χώρα και θα κριθεί αν οι επόμενοι αγώνες θα έχουν νίκες, γιατί έρχονται πολύ σκληρά μέτρα. Δεν είναι μόδα η αποχή από τις εκλογές, ανέφερε και συμπλήρωσε λέγοντας ότι δεν θα τους κάνουμε τη χάρη θα τους κοντύνουμε την Κυριακή για να μην μας μαυρίσουν τη ζωή την επόμενη μέρα. Αν επαληθευτούν, είπε, οι προβλέψεις και στηριχτεί ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα μπορέσει η ΝΔ να εφαρμόσει σκληρά μέτρα που ετοιμάζει και το ΠΑΣΟΚ δεν θα μπορεί να μιλά με αλαζονεία για αυτοδυναμία.

Χαρακτήρισε ανούσια και βλακώδη την αντιπαράθεση ΝΔ και ΠΑΣΟΚ οι οποίοι, όπως είπε, ασχολούνται με προεκλογικά σποτάκια γιατί τίποτα διαφορετικό δεν έχουν να προτείνουν εκτός από τα σκληρά αντιλαϊκά μέτρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Μην ξεχνάτε, ανέφερε, ότι από κοινού ψήφισαν τη Συνθήκη της Λισσαβόνας και τόνισε ότι δεν μπορούν να πείσουν κανένα, γιατί ο κόσμος τους πήρε χαμπάρι και τους έχει γυρίσει την πλάτη. Δεν υπάρχει, ανέφερε ο κ. Τσίπρας, πουθενά στην Ευρώπη αυτή η παντελή έλλειψη κοινωνικής προστασίας. Το κράτος της διαπλοκής και του ρουσφετιού το δημιούργησαν, είπε, αυτοί που κυβερνούν τόσα χρόνια και που σήμερα ασχολούνται με πράσινους παπαγάλους και γαλάζιους βαρβάρους. Ο κ. Τσίπρας σχολίασε και τη Δικαιοσύνη η οποία στέλνει, όπως είπε, στη φυλακή μαζί με βαρυποινίτες κάποιους που φορούν πράσινα παπούτσια αλλά κάποιους άλλους, όπως στην υπόθεση Siemens, τους αφήνει εκτός και αγοράζουν σπίτια στην Ουρουγουάη για να πάνε εκεί να ζήσουν το υπόλοιπο της ζωής τους. Το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ δημιούργησαν, είπε, ένα γερασμένο πολιτικό σύστημα και επιμένουν να το στηρίξουν, αλλά οι πολίτες θα τους γυρίσουν την πλάτη. Τα παπαγαλάκια της ΝΔ που φωνάζουν καταστροφή ανέφερε ότι είναι ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος, ο πρόεδρος του ΣΕΒ, "ο λαγός της κυβέρνησης" κ. Μίχαλος και ο κ. Μπαρόζο που φωνάζουν, είπε, ότι στην Ελλάδα είναι ακριβή η εργασία και τόνισε ότι αυτά είναι τα πραγματικά παπαγαλάκια. Από την άλλη πλευρά αναρωτήθηκε οι στρατιές των συμβασιούχων και οι εργαζόμενοι στα stages που δημιούργησε το ΠΑΣΟΚ προς τα πού οδηγούν, στο Σοσιαλισμό ή στην βαρβαρότητα και τόνισε ότι έχει πάθει μετάλλαξη η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ. Το πραγματικό διακύβευμα των ευρωεκλογών, ανέφερε ο κ. Τσίπρας, είναι αν με το μήνυμα που θα δώσουμε με την ψήφο μας την Κυριακή θα βάλουμε φρένο στην επίθεση που ετοιμάζει η κυβέρνηση και αν θα μείνουν βαθιά στο συρτάρι τα μέτρα που ετοιμάζουν για μετά τις ευρωεκλογές. Τέλος, ανέφερε ότι η ιστορία γράφεται με ρήξη και ανυπακοή σε αυτό που μας ετοιμάζουν και κάλεσε τους πολίτες να στηρίξουν το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές της Κυριακής।

πηγη

http://www.isthmos.gr/article.php?news_id=13618

ΚΥΡΙΕ ΤΡΕΜΟΠΟΥΛΟΥ ΤΙ ΛΕΣ

ΚΥΡΙΕ ΟΙΚΟΛΟΓΕ ΠΟΥ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ ΗΑΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΤΙ ΛΕς ΓΙΑ ΑΥΤΟ

Δευτέρα 1 Ιουνίου 2009

ΠΥΡΙΝΟΣ ΛΟΓΟΣ

ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΜΙΛΗΣΕ ΣΤΟ ΑΡΓΟΣ Η ΚΥΡΙΑ ΦΩΦΗ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΠΥΡΙΝΟ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΚΑΤΉΓΓΕΙΛΕ ΤΑ ΚΑΡΤΕΛ ΠΟΥ ΛΥΜΑΊΝΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΔΕΚΑ ΟΚΤΩ ΔΙΣ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΟ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΌΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΜΑΝΙΑΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΥΡΙΟΣ ΠΑΡΑΒΑΝΤΗΣ

ΤΟ ΧΑΣΑΜΕ ΤΟ ΚΟΡΜΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗ

ΣΕ ΓΚΑΛΟΠ ΤΙ ΔΙΑΛΕΓΟΥΜΕ ΑΝ ΚΑΙ ΑΡΓΕΙΤΗΣ ΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΒΕΒΑΙΑ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΛΗ Η ΑΡΓΟΛΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΕΔΩ http://apps.facebook.com/livingsocial/micro/polls/32404/answer?ref=feed-poll-title
Autoscale-100x100
Nafplio
1,032
Antonis Giobazolias Balsamidi Eirini Eleni Papanikolaou Robert Alm
Autoscale-100x100
Argos
499
Nika Manta Yiannis Vigos Giannis Eleftheriou Aris Psychas Maria Chalia Ελενη Παπανικολαου Eleftheria Poulou Sophie Sopaia Takis Katsonas Ntina Skou ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΚΟΣΚΙΝΑΣ Rafaella Kousoula Petroula Tziova Olga Eleftheriou Σταύρος-Βίβιαν Πιλικίγκος-Κωσταλάμπρου Σταύρος-Βίβιαν Πιλικίγκος-Κωσταλάμπρου Maria Kaskafetou

Ελαφρύ το χώμα που σε σκεπάζει Αμαλία.

Αμαλία.

μένω στο υπέροχο σχόλιο Ας ήσουν κοντά μας, κι εσύ και τόσοι άλλοι αδικοχαμένοι και χαλάλι όλα τα "Πρόσωπα" του κόσμου! Ελαφρύ το χώμα που σε σκεπάζει Αμαλία. Εμείς όλοι εδώ δεν ξεχνάμε. Συνεχίζουμε. ΠΡΟΠΕΡΣΙ τέτοιον καιρό, στις 25 Μαΐου 2007, πέθανε η Αμαλία μας. Η Αμαλία Καλυβίνου. ΕΜΕΙΣ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΗΣ 1 ΙΟΥΝΙΟΥ Η Αμαλία ήταν ένα κορίτσι όπως όλα τα άλλα, ως τη στιγμή που τη χτύπησε ο κεραυνός του καρκίνου. Το ελληνικό Κράτος δεν τής συμπαραστάθηκε. Γιατί δεν ήταν η Αμαλία του Καρατέτοιου, ούτε η Αμαλία του Παπακείνου, ούτε καν η Αμαλία του Μητσοάλλου. Δεν ήταν πλούσια, δεν ήταν διάσημη, δεν ήταν "ισχυρή". Ήταν ένας άνθρωπος όπως εγώ κι εσύ. Η Αμαλία πέθανε πριν ένα χρόνο, στα τριάντα της, ακρωτηριασμένη, αδικημένη και κουρασμένη. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι για εκείνη. Μπορούμε όμως να κάνουμε κάτι για τις εκατοντάδες, χιλιάδες Αμαλίες που αυτήν την στιγμή αντιμετωπίζουν ΤΗ ΒΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΥΓΕΙΑΣ. Μπορούμε να ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ και να απαιτήσουμε Δικαιοσύνη, για την Αμαλία Καλυβίνου, για όλους μας, που δεν είμαστε πλούσιοι, διάσημοι, "ισχυροί". ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΜΟΥ ΦΤΑΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΟΤΙ ΤΗΝ ΞΕΧΑΣΑΝ ΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΤΡΑΝΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΜΙΑΣ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΥ BLOGER ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΡΙΑΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΡΙΑΣ ΠΟΥ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΦΑΚΕΛΛΑΚΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ 1 ΙΟΥΝΙΟΥ ΘΑ ΓΙΟΡΤΑΖΩ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΟΙΓΩ ΣΑΜΠΑΝΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΕΝΘΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΤΙΜΟΥΜΕ http://fakellaki.blogspot.com/ ΕΔΩ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΔΑΝ 2 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ http://www.youtube.com/watch?v=6aYu0YapSm0

Κυριακή 31 Μαΐου 2009

Την Κυριακή όλοι στην Καραθώνα

http://www।argolidablog.blogspot.com/

Την Κυριακή όλοι στην Καραθώνα

Την Κυριακή 31 Μαίου στις 11 το πρωί ας αφήσουμε τον καναπέ και τις βόλτες και ας αποκλείσουμε τον δρόμο για την Καραθώνα στην διασταύρωση με το Παλαμήδι. Να μάθουν όλοι ότι η ομορφότερη παραλία της περιοχής δεν μπορεί να είναι και σκουπιδότοπος.
Ραντεβού την Κυριακή 31 Μάη στις 11 το πρωί, στην διασταύρωση με το Παλαμήδι.Να δώσουμε δυναμικό παρόν για να καταλάβουν ότι δεν μπορούν να παίζουν με την υγεία μας και για να προσπαθήσουμε να ευαισθητοποιήσουμε κι άλλους ώστε όλοι μαζί να προστατεύσουμε την μοναδική παραλία του Ναυπλίου.
Σκοπός δεν είναι να προβληθεί κανείς, αλλά να προσφέρουμε με την παρουσία μας στην πόλη που αγαπούμε. Γι αυτό να αρνηθούμε να καπηλευτούν την διαμαρτυρία μας δημοτικές παρατάξεις και πολιτικοί φορείς.