Παρασκευή 13 Μαρτίου 2009

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Σας προσκαλούμε το Σάββατο σήμερα στην πολιτική εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ στην ΑΡΓΟΛΙΔΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ Ραγκoύση γραμματέα ΤΟΥ εθνικού συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ θα είναι χαρά μας να παρευρεθείτε στο κοσμικό κέντρο ρουαγιάλ πανταζής στην δαλαμαναρα στις οκτώ και μισή॥ από ΠΑΣΟΚ Αργολίδας

Πέμπτη 12 Μαρτίου 2009

Προκήρυξη Επαναστατικού Αγώνα:

Με 8σέλιδη πυκνογραμμένη προκήρυξή του στο Π», ο Eπαναστατικός Αγώνας αναλαμβάνει την ευθύνη δύο επιθέσεων στην πολυεθνική τράπεζα Citibank: αυτήν στις 18 Φεβρουαρίου στην οδό Αχαΐας στην Κάτω Κηφισιά, στα κεντρικά γραφεία της τράπεζας, με 125 κιλά εκρηκτικών, και την πιο πρόσφατη, στις 9 Μαρτίου στο υποκατάστημα της Citibank στην οδό Λαυρίου στη Ν. Ιωνία. Και αποκρούει την εκδοχή – την οποία χρεώνει κατά κύριο λόγο στη «συντριπτική πλειοψηφία των πληρωμένων κονδυλοφόρων της εξουσίας, δηλαδή των δημοσιογράφων» – περί τυφλού χτυπήματος και ενέργειας «τύπου Αλ Κάιντα» παραθέτοντας μια σειρά ενεργειών που αποσκοπούσαν στην αποφυγή ύπαρξης θυμάτων.

Και περνάει στην ευθεία απειλή: «Επειδή όμως, σκοπεύουμε να συνεχίσουμε να πραγματοποιούμε ενέργειες με ωρολογιακούς μηχανισμούς και να προειδοποιούμε γι’ αυτές σε ΜΜΕ, προκειμένου να εκτελούνται με ασφαλή τρόπο, δηλώνουμε πως, αν υπάρξει οποιαδήποτε κωλυσιεργία στην γνωστοποίηση προειδοποιητικών τηλεφωνημάτων και στις εκκενώσεις κτιρίων και περιοχών, με αποτέλεσμα ν’ απειληθεί η ασφάλεια πολιτών, αποκλειστικοί υπεύθυνοι θα είναι η αστυνομία και το δημοσιογραφικό μέσο που θα έχει λάβει το τηλεφώνημα. Και επειδή εμείς δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι δεν υπάρχει περίπτωση να πραγματοποιήσουμε χτύπημα χωρίς να λάβουμε τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια πολιτών, δηλώνουμε πως αν αυτό δεν τηρηθεί από τους υπεύθυνους θ’ αντιδράσουμε αναλόγως»

Τρίτη 10 Μαρτίου 2009

Στο BBC WORLD από το πρωί :ο θόδωρος Τενέζος

A Greek entrepreneur protesting against the power of big business has started the fourth week of a hunger strike. The man says he's prepared to sacrifice himself on behalf of his 200 employees, who lost their jobs because of what he alleges were illegal practices. From Athens Malcolm Brabant Astons Theodore Tenezos, hunger striker. @ 24 George Cosmopoulos, Stop Cartel campaign. @100 διαβάστε σχετικά "Ένα μήνα μετά . . . από τότε που άρχισε την απεργία πείνας, και κανείς από τους αρμόδιους ΔΕΝ ενδιαφέρεται . . ."

ΣΤΟΧΑΣΜΟΣ – ΠΟΛΙΤΙΚΗ

http://anemos5.blogspot.com/