Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2009

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΡΓΟΥΣ

Στην εντατική μονάδα του νοσοκομείου ΄΄Υγεία΄΄ , και σε καταστολή, νοσηλεύεται ο δήμαρχος Άργους.
Ο κ. Βασίλης Μπούρης υποβλήθηκε χθες σε εγχείρηση καθώς είχε διαγνωστεί εγκεφαλική αιμορραγία που οφειλόταν σε ρήξη εγκεφαλικού ανευρύσματος, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ιατρικό δελτίο του νοσοκομείου.
ΟΙ θεράποντες ιατροί περιμένουν να περάσουν τα πρώτα κρίσιμα 24ωρα , ενώ σήμερα αναμένεται νεότερη ενημέρωση ΠΗΓΗ http://press-argolida.blogspot.com/

Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2009

Η διάσωση των αμνών

Εσωσαν τα... απολωλότα πρόβατα και χάρισαν στον ιδιοκτήτη τους το καλύτερο δώρο για τη νέα χρονιά. Τα μέλη της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης Αργολίδας απέδειξαν πως δεν κάνουν διακρίσεις. Πρόθυμα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους ακόμη και όταν κληθούν να σώσουν μερικά πρόβατα που εγκλωβίστηκαν στα βράχια μιας απότομης πλαγιάς στο χωριό Καλαμάκι του δήμου Λέρνας! Το περιστατικό σημειώθηκε πριν από μερικές ημέρες και η ζημιά για τον κτηνοτρόφο θα ήταν τεράστια αν δεν είχε επέμβει η ΕΟΔΑ. «Τα ζώα είχαν κατέβει να βοσκήσουν. Εξαιτίας των απότομων βράχων που υπάρχουν στην πλαγιά δεν μπορούσαν να ανέβουν ξανά στο μαντρί τους. Το σημείο είναι δύσβατο, οπότε ούτε ο βοσκός μπορούσε να τα προσεγγίσει» λέει» ο πρόεδρος της εθελοντικής ομάδας διασωστών Αθανάσιος Σωτηρόπουλος και περιγράφει: «Πριν από εμάς είχε κληθεί η πυροσβεστική, η οποία κατάφερε να απεγκλωβίσει τα δύο από τα είκοσι αρνάκια. Τα υπόλοιπα φοβήθηκαν και κατέβηκαν ακόμη πιο χαμηλά στην πλαγιά, οπότε η πρόσβαση κοντά τους γινόταν μόνο με σχοινιά. Στο σημείο έφθασαν και άνδρες της ΕΜΑΚ, αλλά δεν επιχείρησαν να κατέβουν. Με τα πολλά, ο κτηνοτρόφος απευθύνθηκε σ’ εμάς. Είχαν περάσει ήδη δύο ημέρες και τα ζώα ήταν νηστικά». Τελικά, το πρωί της παραμονή της Πρωτοχρονιάς ανέλαβε δράση για τη διάσωση των αμνών η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Αργολίδας. «Στις 9.00 το πρωί τα προσεγγίσαμε με σχοινιά και τα κατεβάσαμε από άλλο σημείο ένα-ένα. Η επιχείρηση διήρκεσε περίπου επτά ώρες και είχε αρκετές δυσκολίες, αν φανταστείτε ότι έπρεπε να δέσουμε τα φοβισμένα αρνιά στα σχοινιά... Επρεπε να βλέπατε τη χαρά του ανθρώπου όταν κατάλαβε πως τελικά τα ζώα του σώθηκαν. Θεωρώ πως του κάναμε το καλύτερο πρωτοχρονιάτικο δώρο». Η EOΔ Αργολίδας αριθμεί περισσότερα από πενήντα μέλη, που προσφέρουν εθελοντικά τις υπηρεσίες τους. Προς τιμή τους απέδειξαν πως είναι έτοιμοι να βοηθήσουν σε οποιαδήποτε περίπτωση, ακόμη και όταν πρόκειται για μερικές αθώες ψυχές ζώων.

Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2009

ΣΠΑΡΤΙΑΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΣ

Hometown: Philistine ( Palesti
spartason
Joined: September 12, 2007
Last Sign In: 8 hours ago
Videos Watched: 9,487
Subscribers: 29
Channel Views: 9,204
Learn more to help more: (freegaza . org) Please help the people of Gaza by donating medicines, bandages, or any medical supplies. Doctors need your help so they can help the injured people in Gaza. Please go to (freegaza . org). FYI: For full news coverage on the war situation in Gaza, go to (freegaza . org).
το βίντεο το έχει φτιάξει ενα παιδι απο παλαιστίνη μεταφράζω Παρακαλώ βοηθήστε τους πληθυσμούς της Γάζας με το να δώσετε τα φάρμακα, τους επιδέσμους, ή οποιαδήποτε ιατρικά εφόδια। Οι γιατροί χρειάζονται τη βοήθειά σας έτσι μπορούν να βοηθήσουν τους τραυματισμένους ανθρώπους στη Γάζα। Παρακαλώ πηγαίνετε (freegaza। org) το παράδοξο είναι ότι όνομα σπαρτασον αρα εχει ηρωες τους αρχαίους Σπαρτιατες ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΟΛΟ ΦΩΣ ας δουμε το βιντεο για τον αγωνα που κανουν οι ३०० του λεωνιδα εναντια στους πανοπλους ισραηλινους