Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2008

MΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ......ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ

Ενα ακόμη μετάλλιο πρόσθεσε στη συλλογή του ο Χαράλαμπος Ταϊγανίδης. Ο Έλληνας πρωταθλητής έφτασε στο τέταρτο μετάλλιό του στους Παραολυμπιακούς αγώνες του Πεκίνου, κατακτώντας το δεύτερο αργυρό, ενώ έχει ακόμη ένα χρυσό και ένα χάλκινο Το αργυρό μετάλλιο κέρδισε η Ανθή Καραγιάννη στο άλμα εις μήκος (F13) στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου,με επίδοση 5.63μ., η οποία είναι η κορυφαία επίδοσή της για φέτος. ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΣΤΑΘΜΕΣΗ Δέν είμαστε μόνο εμείς. Tο δικό μας αυτονόητο δεν είναι αυτονόητο και για όσους αγωνίζονται καθημερινα για την αξιοπρέπεια τους, που εμείς με κάθε τρόπο και μέσο τους την τσαλαπατάμε, με την αλαζονεία μας, τον οίκτο και την έλειψη ντροπής. Ας σταματήσουμε να σκεφτομαστε μόνο τον εαυτό μας. ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ

ΠΗΓΗ.ΣΠΟΡ ΦΜ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ

Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2008

«Κιτρινόμαυρη» δημοπρασία αγάπης

Σε μια αξιέπαινη κίνηση, οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ Εντίνιο και Γιούργκεν Μάχο προσφέρουν δύο φανέλες, με ιδιαίτερη σημασία για αυτούς, προς δημοπρασία από σήμερα Δευτέρα 8/9 μέχρι την Παρασκευή 12/9 στις 16.00, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ομάδας www.aekfc.gr. Ο Αυστριακός τερματοφύλακας προσφέρει τη φανέλα με τον αριθμό 21, με την οποία αγωνίστηκε στο πρόσφατο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, και ο Πορτογάλος άσος τη φανέλα που φορούσε στο Α ημίχρονο του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, σημειώνοντας μάλιστα και το πρώτο γκολ της «Ένωσης». Τα έσοδα που συγκεντρωθούν θα διατεθούν στην Εταιρία Ψυχοκοινωνικής Υγείας του Παιδιού και του Εφήβου (ΕΨΥΠΕ) για τις ανάγκες του ξενώνα «Μελία»

ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΤΑ ΠΟΣΑ ΕΙΝΑΙ

Φανέλα “EdinhoΤιμή Εκκίνησης: 150 € Τρέχουσα Μέγιστη Προσφορά: 3000 €

Φανέλα Jurgen Macho

Τιμή Εκκίνησης: 150 € Τρέχουσα Μέγιστη Προσφορά: 2000 €

ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΡΙΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ/?

ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΡΙΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ?Η ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΕ? ΜΠΑΙΝΟΝΤΑΣ ΣΕ ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΕΙΔΑ... ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ ΓΙΑ ΤΡΙΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ...ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ..ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΥΜΒΑΝ ΣΤΟΝ ΚΑΥΚΑΣΟ ΔΕΙΤΕ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΗΜΗ ΤΑΙΝΙΑ ΝΤΟΚΥΜΑΝΤΕΡ ZEITGEIST ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ .. ΕΝΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΝΤΟΚΥΜΑΝΤΕΡ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΤΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΝ ΒΑΖΩ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΙΤΕ

http://video.google.com/videoplay?docid=4573704334162675487

ΣΟΣ ΟΠΟΤΕ ΕΧΕΤΑΙ ΧΡΟΝΟ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΔΕΙΤΕ

Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2008

Ο ΛΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ...ΚΑΙ ΣΑΣ ΧΑΜΟΓΕΛΑΕΙ..

ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΝΗΣΥΧΗΣΑΤΕ Ο ΛΙΟ.. ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ., Ο Λίο έγινε άθελα του ο πρωταγωνιστής στο «θέατρο του παραλόγου» και μιας ιστορίας με όλα εκείνα τα στοιχεία που προκαλούν το κοινό αίσθημα και διεγείρουν συνειδήσεις.«ΤΡΥΠΩΣΕ » στις καρδιές μας και απασχόλησε τις «σκέψεις» μας ελπίζοντας πάντα πως στην τελευταία «πράξη» θα γραφόταν το happy end.Και οι προσδοκίες δεν διαψεύσθηκαν.Η κυρία Φαίη Κοκκινοπούλου,ο κ.Αντώνης Καφετζόπουλος,ο γιός τους Σπύρος και η όμορφη μποξερίνα τους «Βόλτα» θα είναι από σήμερα η οικογένεια του Λίο O ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΡΟΥ ΠΛΗΡΩΣΕ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΟΥ ΛΙΟ! Η τιμή…τιμή δεν έχει» λέει ο σοφός λαός και η ορθότητα αυτής της ρήσης ισχύει απόλυτα στην ιστορία πληρωμής των…χρεών του Λίο. Η αλήθεια είναι πως πολλοί ήταν εκείνοι οι οποίοι προσφέρθηκαν να πληρώσουν τα έξοδα περίθαλψης και νοσηλείας του αγαπημένου μας Λίο αλλά ο κτηνίατρος κ.Γιάννης Κουντούρης ήταν απόλυτος,όταν τους απαντούσε πως ήταν «θέμα τιμής» για κείνον,τα έξοδα να πληρωθούν από το Δήμαρχο Πόρου ,σύμφωνα με τη δημόσια δέσμευση του. «Θέμα τιμής»,ήταν και για τον κ. Δημήτρη Στρατηγό,Δήμαρχο Πόρου ο οποίος τήρησε τον λόγο του πληρώνοντας σήμερα και μάλιστα από την «τσέπη» του,όλα τα..χρέη του Λίο. ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟ ΛΙΟ..ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ..ΓΕΛΑΕΙ..ΔΕΝ ΚΡΑΤΑΕΙ ΚΑΚΙΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΑΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΣΑΣ http://www.choice4.tv/site/site/videoplay.php?file=http://72.55.188.117/site/flv/425.flv ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟ choice4.tv ΣΟΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΟΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΝΗΣΙ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΝΟΣΗΛΙΑ ΤΟΥ ΛΙΟ(ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗ) το mail του δημάρχου mayorpor@otenet.gr

Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου 2008

Καταγγελία-σοκ του Γιάννη Μανώλη για τους ανενεργούς λογαριασμούς

Τα παλιά σεντούκια ξεσκονίζουν οι καταθέτες αναζητώντας «ξεχασμένα» βιβλιάρια τραπεζών με καταθέσεις προγόνων, συγγενών και φίλων, υπό το κράτος πανικού που προκαλεί η πρόθεση της κυβέρνησης να…δημεύσει ποσά, που «λιμνάζουν» πάνω από 20 χρόνια.

Στον αντίποδα οι τράπεζες εκμεταλλεύονται τον πανικό των καταθετών, επιδιώκοντας προφανώς την ακύρωση της σχετική πρωτοβουλίας του Υπουργείου Οικονομίας. Όχι βεβαίως γιατί αναγνωρίζουν τα δίκαια των καταθετών, αλλά γιατί έχουν στήσει και ήδη λειτουργεί μηχανισμός ποινών, που ουσιαστικά μεταφέρει στα ταμεία τους ακίνητους λογαριασμούς με την πάροδο του χρόνου.

Τι καταγγέλλει ο βουλευτής Γιάννης Μανώλης

Χαρακτηριστική είναι η καταγγελία του βουλευτή της ΝΔ Γιάννη Μανώλη στη zougla।gr, με την οποία περιγράφει την προσωπική του εμπειρία για την τύχη δύο προσωπικών τραπεζικών λογαριασμών του.

Πανικός στους καταθέτες

Δεν είναι όμως μόνο η κυριότητα των χρημάτων, που ενδιαφέρει τις τράπεζες, αφού τα συγκεκριμένα ποσά τα χρησιμοποιούν από την πρώτη στιγμή, γνωρίζοντας μάλιστα ότι πιθανότατα δεν θα τα αναζητήσει κανείς.

Το πρόβλημα είναι ωστόσο υπαρκτό.

Η περιβόητη πρόταση Μανώλη, τα τρία περίπου δις ευρώ των ακίνητων λογαριασμών να μεταφερθούν στο Ταμείο των Φτωχών, έχει μια βάση. Στηρίζεται σε υπαρκτό ζήτημα, που ενδεχομένως να πρέπει να αντιμετωπιστεί. Το θέμα έχει απασχολήσει τους αρμοδίους στο υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών και σε καμία περίπτωση την «ιδέα» δεν την έδωσε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, που ασχολήθηκε μετά από οικογενειακή εμπλοκή και καταγγελίες πολιτών.

Το πρόβλημα όμως είναι η βιαιότητα, που εμφάνισε η κυβερνητική πρωτοβουλία, η οποία ουσιαστικά προκάλεσε πανικό στους καταθέτες, αλλά και την οργανωμένη αντίδραση των τραπεζών.

Χαρακτηριστική του κλίματος, που διαμορφώθηκε σε λίγες μόλις ώρες ήταν η αντίδραση γιατρού του ΕΣΥ, που επικοινώνησε με τη zougla.gr, ζητώντας πληροφορίες. «Έχω 1.000 δολάρια σε έναν ακίνητο λογαριασμό κάποια χρόνια. Μπορεί να μου τα πάρουν;», ρώταγε ο άνθρωπος για να καταλήξει άμεσα στην απόφαση: «Άσε να στείλω τη γυναίκα μου το πρωί, μην τα χάσουμε και αυτά…».

Αυτό προκαλεί και σοβαρές ανησυχίες στις τράπεζες, που τις τελευταίες ημέρες βλέπουν τις αναλήψεις αυτού του είδους να αυξάνονται σημαντικά.

Το θέμα μπορεί να αντιμετωπιστεί, αλλά με σωστό σχεδιασμό και μακριά από λογικές «επιδρομής» και «τιμωρίας».

Τα περισσότερα ευρωπαϊκά κράτη αντιμετώπισαν το ίδιο θέμα, αλλά κινήθηκαν οργανωμένα και με μεγάλα χρονικά περιθώρια.

Στην Ιταλία του Σίλβιο Μπερλουσκόνι για παράδειγμα, οι ακίνητοι λογαριασμοί αντιμετωπίστηκαν νομοθετικά, αφού προηγουμένως η ιταλική διοίκηση ανέλαβε την ευθύνη να αναζητήσει κάθε δικαιούχο ακίνητου λογαριασμού ξεχωριστά και να τον ενημερώσει για την ύπαρξη των χρημάτων αυτών.

Σε κάθε περίπτωση η σύνδεση των λογαριασμών αυτών με τη λειτουργία του Ταμείου των Φτωχών προκαλεί υποψίες.

Γιατί τώρα, γιατί με αυτή την προχειρότητα;

Σε κάθε περίπτωση την φτώχεια δεν μπορεί να την πληρώσουν οι… πτωχοί।

ακουστε τη δήλωσε ο κύριος Μανώλης στο

http://www.zougla.gr/news.php?id=७६४४ πηγή http://www.zougla.gr/