Τρίτη 22 Ιουλίου 2008

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΡΟΥ ΑΠΑΝΤΑ

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΑΙΓΙΣΤΙΚΑ ΜΥΝΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΤΕΙΛΑΜΕ ΟΛΟΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΡΟΥ ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΚΑΤΩΘΙ EMAIL Κύριε ........(ΤΟ ΕΠΩΝΥΜΟ ΜΟΥ), σας ευχαριστώ για την ευαισθησία που επιδεικνύετε σχετικά με την κακοποίηση του Λήο. Γνωρίζετε πολύ καλά ότι από την βάρβαρη πράξη ενός υπανθρώπου στιγματίζεται ολόκληρο το νησί και οι άνθρωποί του και κυρίως, ένα ανυπεράσπιστο πλάσμα βασανίζεται. Σας διαβεβαιώ ότι δεν υπάρχει από πλευράς μου καμιά διάθεση ατιμωρησίας. Σας πληροφορώ επίσης ότι καθυστερημένα χθες το πρωί πληροφορήθηκα από έναν δημοσιογράφο αρχικά και στη συνέχεια από το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο για το συμβάν. Αρχικά θεώρησα ότι επρόκειτο για το περιστατικό της δηλητηρίασης σκύλου που είχε γίνει λίγες εβδομάδες νωρίτερα. Σας κάνω λοιπόν γνωστό ότι επικοινώνησα με τους ανθρώπους που περιέθαλψαν τον Λήο. Από τον γιατρό κ. Κουντούρη μάθαμε για την αισιόδοξη πορεία της κατάστασης της υγείας του και τον πληροφορήσαμε για την πρόθεσή μας να καλύψουμε τα έξοδα νοσηλείας του. Πρωτίστως όμως στείλαμε έγγραφο στο Αστυνομικό Τμήμα Πόρου, το Λιμεναρχείο και στο Σύλλογο Φίλων Αδέσποτων Ζώων, με το οποίο ζητούσαμε να μάθουμε περισσότερα στοιχεία για την υπόθεση. Μόλις πληροφορηθήκαμε ότι δεν είχε κατατεθεί μήνυση, καταθέσαμε εμείς μήνυση κατ΄αγνώστου και αιτήθηκαμε την άμεση διερεύνηση της υπόθεσης προκειμένου να βρεθεί ο δράστης και να οδηγηθεί στην δικαιοσύνη. Όταν υπάρξουν νεότερα για την υπόθεση δεν θα παραλείψω να σας ενημερώσω. Ο Δήμαρχος Πόρου Δημήτρης Στρατηγός Εντάξει δήμαρχε κανε οτι μπορείς γιατί το θέμα έχει πάρει πανελλαδικές διαστάσεις και είναι κρίμα από ένα υπάνθρωπο δίποδο να δυσφημείτε το υπέροχο νησί σας που έχω έρθει πολλές φορές ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΡΟ Ο Δήμος να ξέρετε ότι τα τελευταία χρόνια στέκεται στο πλευρό ντόπιων συλλόγων και έχει εκφράσει την ευαισθησία του για την φροντίδα των τετράποδων γενικότερα με την παραχώρηση αίθουσας όπου χορηγείται υγειονομική περίθαλψη των ζώων από κτηνίατρο.

Δευτέρα 21 Ιουλίου 2008

ΝΤΡΟΠΗ

ΤΟΝ ΛΕΝΕ ΛΕΟ Τον βρηκαμε βαρεια κακοποιημενο την Τριτη το μεσημερι 15 Ιουλιου στο Νεωρειο, στον Πορο Τροιζηνιας. Καμμενη σαρκα, κομματια ολοκληρα δερματος και σαρκας να λειπουν απο το προσωπο, τα ματια, το στομα, τα αυτια, το σωμα, και το δυστυχο ζωο να τρεμει ασταματητα με λυγμους που σου σπαραζαν την καρδια και την ψυχη... Τον ειχαν περιλουσει πολυ προσφατα, ισως εκεινο το πρωι, με βαρειας μορφης χημικα, καποιο δραστικοτατο οξυ, Ο ΛΗΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΕΡΑΠΕΥΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ, σε πεισμα εκεινων που θελησαν να τον θανατωσουν με τοσο βαρβαρο τροπο. Επισης, απο πληροφοριες που συγκεντρωσαμε, την περασμενη εβδομαδα αλλο ενα αδεσποτο σκυλι πεθανε με σπασμους μπροστα στα ματια περιοικων στην ιδια περιοχη απο δηλητηριασμενο φαγητο (φολα). ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΤΕΙΛΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΙΗΛ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΟΥ ΔΡΑΣΤΗ το mail του δημάρχου mayorpor@otenet.gr το mail του δήμου dimporu1@otenet.gr ΣΤΕΙΛΤΕ mail διαμαρτυρίας και απαιτήστε την τιμωρία των δραστών.

Υπό μερικό έλεγχο η φωτιά στο Ναύπλιο

Σε εξέλιξη φωτιά στο Ναύπλιο

Πουρνάρια και ελιές καίει η φωτιά που ξέσπασε στις 12 το μεσημέρι στην περιοχή Καρναζέικα του Ναυπλίου. Στην κατάσβεση συμμετέχουν 2 αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο, ενώ επιχειρεί ισχυρή ομάδα ανδρών της Πυροσβεστικής.

Σε ύφεση βρίσκεται η πυρκαγιά που ξέσπασε στις 2 το μεσημέρι, στην περιοχή Φτέρη της Τρίπολης καίγοντας χορτολιβαδικές και αγροτικές εκτάσεις. Στην κατάσβεση συμμετείχαν 7 οχήματα με 16 πυροσβέστες, 2 αεροπλάνα και 2 αεροσκάφη τύπου Πετζετέλ.

Κυριακή 20 Ιουλίου 2008

34 χρόνια από την εισβολή στην Κύπρο

34 χρόνια από την εισβολή στην Κύπρο

Ντροπή της Ευρώπης να υπάρχουν ακόμα κατοχικά στρατεύματα. Και τείχος.

Εδώ μερικοί από τους πολλούς ακόμα αγνοούμενους κατά την αιχμαλωσία τους Από τότε η τύχη αυτών των στρατιωτών αγνοείται

Η Τουρκία αρνείται να δώσει στοιχεία των πολλών αγνοουμένων. για την τύχη τους, εμπαίζοντας με τον πιο προκλητικό τρόπο τους πάντες.