Σάββατο 21 Ιουνίου 2008

ΟΛΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ ΟΛΟΙ ΙΣΟΙ

ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΙ ΞΕΝΟΙ.ΚΑΠΟΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ.ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΗΡΩΕΣ .ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗ
20 ΙΟΥΝΙΟΥ ΗΜΕΡΑ ΤΗς ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ




Παρασκευή 20 Ιουνίου 2008

ΜΥΚΟΝΟΣ













anemos5



www.com2.grΚΑΘΕ 5 ΧΡΟΝΙΑ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΕΝΑ ΒΑΘΜΟ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ

ΣΚΕΨΟΥ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ


Μπορεί η Ελλάδα να αναστενάζει στις λαϊκές, τα supermarkets, και τις αγορές, μπορεί τα οικονομικά προβλήματα να μεγαλώνουν, σε έναν άλλο όμως πλανήτη τα πράγματα είναι διαφορετικά। Ο πλανήτης αυτός λέγεται Μύκονος. Είναι κάπου στην Ελλάδα. Εδώ όλα είναι ωραία. Χωρίς προβλήματα,χωρίς άγχη. Η νιρβάνα του νησιού δεν ταράζεται ποτέ. Οι επισκέπτες χαλαρώνουν μέρα νύχτα. Το πρωί κάνουν γιόγκα και πιλάτες. Το μεσημέρι ξαπλώνουν τα κατάμαυρα από το χειμερινό σολάριουμ κορμιά τους στις παραλίες. Βουτούν στη δροσερή θάλασσα. Κάνουν πλατς πλουτς. Πολλά πλατς πλουτς. Το απόγευμα πίνουν το mohito τους. Λίγο αργότερα ετοιμάζονται. Οι γυναίκες φτιάχνουν τα μαλλιά και τα extensions. Οι άντρες διαλέγουν μανικετόκουμπα. Το βράδυ έρχεται.



Επισκεφθείτε Το χαμομηλάκιΤΟ BLOG THΣ ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ

Πέμπτη 19 Ιουνίου 2008

ΣΕΙΣΜΟΣ


σεισμική δόνηση, μεγέθους 5,7 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, σημειώθηκε το ξημέρωμα της Τετάρτης (18/6) και συγκεκριμένα στις 04:58. Το επίκεντρο του σεισμού προσδιορίστηκε στην περιοχή μεταξύ Άργους και Μυκηνών, 90 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά των Αθηνών.

Ο σεισμός έγινε αισθητός σε αρκετές περιοχές της χώρας, παρ’ ότι το εστιακό του βάθος ήταν πολύ μεγάλο, στα 80 χλμ. Όπως ανέφερε σε δηλώσεις του ο διευθυντής του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Αστεροσκοπείου Αθηνών, Γιώργος Σταυρακάκης, ο σεισμός αυτός έχει μόνο επιστημονικό ενδιαφέρον και η μετασεισμική ακολουθία του είναι ασθενής.

Σε κάθε περίπτωση, οι κάτοικοι του Αργους δεν θα πρέπει να ανησυχούν για εκδήλωση μετασεισμών, αφού σύμφωνα με τον κ। Σταυρακάκη «χαρακτηριστικό των σεισμών ενδιαμέσου βάθους, όπως ο χθεσινός, είναι ασθενής έως ανύπαρκτη μετασεισμική ακολουθία»। Το επίκεντρο του σεισμού των 5,7 ρίχτερ εντοπίσθηκε κοντά στην Αρχαία Τύρινθα, στην περιοχή της Αγίας Τριάδας, και σε βάθος 86 χιλιομέτρων. Ο δεύτερος σεισμός των 4,6 ρίχτερ εκδηλώθηκε στις 10.16 χθες το πρωί στις ανατολικές ακτές της Καρπάθου. Χαρακτηρίζουν «σύμπτωση» την εκδήλωση του σεισμού μερικές ώρες μετά το σεισμό στο Αργος και αναμένουν φυσιολογική μετασεισμική ακολουθία με μικρούς σεισμούς.

Τρίτη 17 Ιουνίου 2008

Aργολίδα: ένας υπέροχος προορισμός


ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΟ ΤΟΛΟ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΓΙΑ ΚΡΕΠΑ ΚΑΦΕ ΠΟΤΟ M&F
ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟ









Aργολίδα: ένας υπέροχος προορισμός, γεμάτος ανεκτίμητα ιστορικά αξιοθέατα και παρθένες αμμουδιές
νομός Αργολίδας είναι ένας εκπληκτικός προορισμός διακοπών, αφού διαθέτει ανεκτίμητα αρχαιολογικά και ιστορικά μνημεία, φυσική ομορφιά και μαγευτικές παραλίες। Πρόκειται για έναν πολύπλευρο νομό, με γραφικές πόλεις και χωριά, τα οποία διαθέτουν μοντέρα αύρα, δημιουργώντας μια μοναδική ατμόσφαιρα।

Κυριακή 15 Ιουνίου 2008

ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΕΙΣ







ΕΧΤΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΤΕΒΗΚΑ ΝΑ ΔΩ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΑΡΓΟΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ
ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΗΣ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΒΟΛΤΑ ΧΩΡΙΣ ΤΑ ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΑ ΚΑΥΣΑΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΝΑ ΜΗ ΘΥΜΗΘΩ ΔΕ ΤΗΝ ΦΟΒΕΡΗ ΗΧΟΡΥΠΑΝΣΗ,ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΟ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΕΙ ΕΚΕΙ